Aller au contenu

Messages recommandés

Həftəsonu planım sadə idi: heç nə etməmək. Şənbə günü axşam saatlarında yoldaşım qohumlarının yanına getdi, mən də evdə tək qaldım. Pizzadan bir tikə qalmışdı, soyuq çay da buzdolabında. Televizoru açdım, kanalları dəyişdim – heç nə maraqlı deyildi. Telefonu əlimə aldım. Bir dostumun sosial şəbəkədə paylaşdığı videoya baxdım. Altındakı şərhlərdə kimsə yazmışdı: “mostbet aviator login ilə bu oyun tam fərqlidir”. Aviator? Nə deməkdi? Təyyarə oyunu?

Maraqlandım. Həmin ifadəni axtarışa yazdım. Mostbet aviator login səhifəsi açıldı. Qeydiyyatdan keçdim. Hər şey bir neçə dəqiqə çəkdi. Sonra oyunun qaydalarını oxudum. Sadə idi: ekranda bir təyyarə uçur, sən mərc edirsən, təyyarə nə qədər yüksəklərə qalxsa, bir o qədər çox qazanırsan. Amma təyyarə uçub gedəndən əvvəl “çıx” düyməsini basmalısan. Yoxsa hər şeyi itirirsən. Nəfəs almağı öyrətməli bir oyun. Düzü, bəyəndim.

İlk depozitimi qoydum – 30 dollar. Oynamağa başladım. İlk iki dəfədə təyyarə qalxdı, amma mən çıxmağı unutdum. 10 dollar itirdim. Əsəbləşdim. Düşündüm ki, bu oyun mənə uyğun deyil. Amma bir daha cəhd etdim. Bu dəfə diqqətli idim. Mərcimi qoydum, təyyarə qalxdı – 1.2x, 1.5x, 2x. Nəfəsimi tutdum. 2.5x-də çıxdım. 30 dollardan 45 dollar oldu. Ürəyim rahatladı.

Oynamağa davam etdim. Hər dəfə qazandıqca mərcimi artırdım. 45 dollardan 70 dollar, 70 dollardan 120 dollar. O gecə yarıya kimi mostbet aviator login ilə oynadım. Amma yorğunluq hiss etmirdim. Hər fırlanmada, hər uçuşda yeni bir həyəcan var idi. Təyyarə mənim üçün bir simvola çevrilmişdi. Sanki mən də onunla birlikdə uçurdum. Yüksəldikcə həyəcan, endikcə qorxu. Və hər dəfə çıxdıqda – bir az da rahatlıq.

Saat 1-də balansım 220 dollar idi. Düşündüm ki, kifayətdir. Yatağa getdim. Amma yata bilmədim. Beynimdə hələ də o təyyarə uçurdu. Gecə yuxumda da gördüm – təyyarə qalxır, mən qaçıram, düyməni basıram, yox basa bilmirəm. O qədər real idi ki, səhər oyananda tərləmişdim.

Bazar günü səhər tezdən yenə mostbet aviator login etdim. 220 dollar balansım vardı. Qərar verdim ki, bir də oynayım, sonra pulu çıxardım. Mərcimi qoydum – 50 dollar. Təyyarə qalxdı. 1.5x, 2x, 2.5x, 3x. Əllərim titrəyirdi. Çıx düyməsinə basdım. 150 dollar qazandım. Balans 370 dollar. Nəfəsim kəsildi. Üç dəqiqə sakitcə oturdum. Sonra pulu çıxartdım.

Həmin gün axşam yoldaşım qayıtdı. Mən ona dedim ki, bir işim var, sənə sürpriz hazırlamışam. Çıxarıb bir qızıl sırğa aldım. Ona verdim. Gözləri böyüdü. “Bunu haradan aldın?” – dedi. Mən güldüm. “Təyyarədən” – dedim. O başa düşmədi. Amma sevindi. Mən də sevindim.

O gündən sonra mostbet aviator login mənim üçün sadəcə bir oyun deyil. O, mənə öyrətdi ki, həyatda da bəzən təyyarəni buraxmaq lazımdır. Bəzən çıxmaq lazımdır. Bəzən isə gözləmək. Amma ən vacibi – qorxunu idarə etməkdir. Mən qorxdum, amma idarə etdim. Və qazandım. İndi həftədə bir dəfə oynayıram. Yalnız oynamaq üçün. Yalnız həyəcan üçün. Çünki bilirəm ki, əsl uçuş uduş deyil, əyləncədir. Və mən uçmağı sevirəm. Təyyarəsiz də olsa. Ekranda da olsa. Uçuş uçuşdur. Və mənim uçuşum 370 dollarla bitdi. Amma təyyarə hələ də uçur. Hardasa. Mənim üçün. Və bəlkə də sənin üçün. Sadəcə düyməni vaxtında basmağı unutma.

Créez un compte ou connectez-vous pour commenter

Vous devez être membre pour pouvoir laisser un commentaire

Créer un compte

Créez un compte sur notre communauté. C'est facile !

Enregistrez un nouveau compte

Se connecter

Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici..

Connectez-vous maintenant
  • Créer un nouveau...