choetmoa.m.t.hich Messages juin 30 Messages juin 30 Yay idi, işdən bir həftəlik məzuniyyət almışdım. Qərar verdim ki, şəhərdən uzaqlaşım, dağlara gedim. Qəbələ, gözəl təbiət, təmiz hava. Ailəmlə birlikdə kiçik bir oteldə yerləşdik. İlk günlər gözəl keçdi — gəzdik, dağlara çıxdıq, şəlaləyə baxdıq. Amma üçüncü gün yağış başladı. Elə yağış ki, çölə çıxmaq mümkün deyildi. Oteldə oturub nə edəcəyimizi bilmirdik. Arvadım kitab oxuyurdu, uşaqlar oyun oynayırdı, mən isə pəncərədən yağışa baxıb darıxırdım. Birdən ağlıma gəldi — yanımda noutbuk gətirmişdim. Onu açıb internetə girdim. Dostlarım qrupda nəsə müzakirə edirdilər, amma maraqlı deyildi. Sonra bir link gördüm — iş yoldaşım Eldar göndərmişdi. Üstündə yazılmışdı: "Bax, burada əylən". Mən təəccübləndim, Eldar heç vaxt belə şeylər göndərməzdi. Linki açdım. Bir platforma səhifəsi açıldı. Adı tanış idi — mostbet com. Mən bu adı eşitmişdim, amma heç girməmişdim. Maraqlı görünürdü — rəngli, canlı, çoxlu oyunlar. Eldara mesaj yazdım: "Nədir bu?". O tez cavab verdi: "Onlayn oyun platformasıdı, mən hərdən oynayıram. Sına, bax, bəlkə xoşuna gələr. Amma diqqət et, kiçik mərc qoy". Mən düşündüm — niyə olmasın? Axşam uzun idi, çölə çıxmaq olmurdu, heç nə etmirdim. Noutbukda mostbet com saytını açdım. Qeydiyyatdan keçdim — ad, nömrə, parol. Bir neçə dəqiqəyə daxil oldum. Qarşımda oyunların dünyası açıldı — slotlar, rulet, kart oyunları, canlı kazino. Mən bir az gəzdim, bölmələrə baxdım. Ən çox marağımı slot oyunları çəkdi — sadə, rəngarəng, səsli. Balansıma kiçik bir məbləğ əlavə etdim. Özümə qərar verdim — bu gün əyləncə günüdür, məzuniyyətdəyəm, qoy şansımı sınayım. İlk slotu açdım, fırlanma — uduzdum. İkinci — uduzdum. Üçüncü — yenə uduzdum. Gülümsədim, "Yaxşı, bəxtim gətirmir bu gün". Amma dördüncü fırlanmada birdən ekran işıqlandı, musiqi çalmağa başladı, bonuslar yağmağa başladı! Mən heyrətlə baxırdım — qazancım sürətlə artırdı. Bu, gözlənilməz idi. Mən heç inana bilmirdim — dağlarda, yağışlı axşamda, oteldə, belə bir qələbə qazanmaq. Bonus dövrü bitəndə balansıma baxdım — başlanğıcdakı məbləğimin dörd qatı. Mən noutbuka baxıb gülümsədim. Arvadım yanıma gəlib soruşdu: "Nə var, niyə gülürsən?". Mən dedim: "Şansım gətirdi". O maraqla baxdı, "Nə şansı?". Mən qazandığım pulu ona göstərdim, "Bax, bu axşam qazandım". Arvadım güldü, "Dağlarda da şans işləyir?". Mən də güldüm, "Görünür, işləyir". Mən qazancımı çıxartdım, sonra qərar verdim — bu günlük kifayətdir. Noutbuku bağlayıb çay dəmlədim. Yağış hələ də davam edirdi, amma bu dəfə mənə o qədər də darıxıcı görünmürdü. Çünki bu axşam mən yeni bir təcrübə yaşamışdım. Mən təkcə pul qazanmamışdım, həm də öyrənmişdim ki, həyatın gözlənilməz anları ən gözəl xatirələri yaradır. Ertəsi gün hava açıldı. Günəş çıxdı, dağlar göründü. Çölə çıxıb gəzdik, təbiətdən həzz aldıq. Amma içimdə o qələbə həyəcanı hələ də var idi. Həmin axşam, oteldəki o kiçik qələbə mənə güc vermişdi. Mən başa düşdüm ki, bəzən ən gözlənilməz anlarda ən gözəl şeylər baş verir. Mən dağlara təbiətə baxmağa gəlmişdim, amma birdən onlayn oyun dünyasında qələbə qazandım. Bu, qəribə, amma xoş hiss idi. Məzuniyyət bitəndə evə qayıtdım. Qazandığım pulla ailəmə hədiyyələr aldım — arvadıma gözəl bir şal, uşaqlara oyuncaqlar. Onlar çox sevindilər. Arvadım dedi: "Dağlar sənə bəxt gətirdi". Mən güldüm, "Bəlkə də". Amma mən bilirdim ki, bu, təkcə dağların bəxti deyil, həm də mənim ağıllı qərarımın nəticəsidir. Mən dayanmağı bildim, itirməkdən qorxmadım, qazandıqda isə həddi aşmadım. Bir neçə həftə sonra işdə Eldarla qarşılaşdım. Dedi: "Hə, dağlarda oynadın?". Mən dedim: "Oynadım, hətta qazandım". O güldü, "Gördün, mən sənə dedim". Mən də güldüm, "Bəli, amma ən vacibini öyrəndim — dayanmağı". O başını tərpətdi, "Ən ağıllı oyunçu budur". İndi hərdən, boş axşamlarda, mostbet com açıb baxıram. Amma çox oynamıram — ayda bir-iki dəfə, sadəcə o dağ axşamını xatırlamaq üçün. Və hər dəfə qazandığım kiçik pulu kənara qoyub sonra ailəmə xərcləyirəm. Bu mənə xoşbəxtlik verir. Çünki bilirəm — bu pul sadəcə pul deyil, bu, xatirələrdir. Bir gün yenə dağlara gedəcəyəm. Amma bu dəfə daha çox hazırlaşacağam. Noutbuku da aparacağam, amma əsas diqqət təbiətə olacaq. Çünki həyatda hər şey tarazlıqdır — təbiət, ailə, iş, istirahət, hətta oyun. Mən bu tarazlığı tapdım. Və bu mənim ən böyük qələbəmdir. Bu gün, bu hekayəni yazanda, üzümdə təbəssüm var. Çünki mən bilirəm — həyatda hər şeyin bir vaxtı var. Mənim üçün o vaxt dağlarda, yağışlı axşamda, mostbet com qarşısında oturanda gəldi. Və mən onu qaçırmadım. Mən qazandım, dayandım, xatırladım. Və bu xatirə mənimlə ömürlük qalacaq. Çünki mən bilirəm — əsl qələbə pul qazanmaq deyil, xoşbəxt olmaqdır. Mən isə xoşbəxtəm. Və bu, hər şeydən dəyərlidir.
Messages recommandés
Créez un compte ou connectez-vous pour commenter
Vous devez être membre pour pouvoir laisser un commentaire
Créer un compte
Créez un compte sur notre communauté. C'est facile !
Enregistrez un nouveau compteSe connecter
Vous avez déjà un compte ? Connectez-vous ici..
Connectez-vous maintenant